Nog een maandje

Nog amper een maand voordat we de sleutel krijgen van ons nieuwe huis. Het is zo snel gegaan de afgelopen twee maanden! De keuken is inmiddels bijna compleet (slechts de wandtegels resten nog), de meubels staan allemaal al ingepland om geleverd te worden, net zoals de keukenapparatuur. Het is, voor de nieuwsgierigen onder ons, niet de keuken geworden van de vriendelijke Zweedse meubelgigant maar een gewone keukenspecialist. Uiteindelijk was het niet heel veel duurder en hoeven we er uiteindelijk minder voor te regelen; iets waar je grif geld voor over hebt als je bordje met “te regelen spullen” al vol ligt.

Wat me nu nog rest, in deze laatste maand in Tilburg is het omzetten van alle diensten naar mijn nieuwe adres, een baan vinden, een leuk verhuiskaartje bedenken en versturen, Pasen vieren met familie, nog op zoek naar de wandtegels, alles beginnen in te pakken, afspraken inplannen met iedereen die Rotterdam het einde van de wereld vind en natuurlijk nog op zoek naar een nieuwe dokter, tandarts, dierenarts enzovoorts. Nog genoeg te doen dus.

Verhuizen, waarom komt er toch altijd weer zo veel bij kijken? Het is niet alsof twee levens inpakken niet genoeg stress veroorzaakt. Wat gaat er mee? Wat wordt er bij de vuilcontainer achtergelaten? Hebben we echt nog drie versies van Pulp Fiction nodig? Ga je die ene kast met een verse lik verf een tweede leven gunnen? En welke kleuren mag ik allemaal gaan gebruiken in ons nieuwe huis?

Zoveel dingen, discussie punten. Wat zal ik blij zijn als we eenmaal uitgepakt zijn en weer een eitje kunnen bakken. Dan ben ik ontstressed en gelukkig.

20130318-223628.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s